2015. április 6., hétfő

Kaszinótojás



Húsvétra készítettem ezt a finomságot, nagy sikert aratott!:)

Hozzávalók:

  • 10 tojás
  • 5 ek tejföl
  • 4 ek majonéz
  • 1 tk mustár
  • 4 tk vaj
  • bors
  • cukor


Elkészítés:

  1. Főzzük a tojásokat keményre.
  2. Vágjuk ketté, majd szedjük ki a tojássárgáját, és törjük össze villával.
  3. Keverjük hozzá a tejfölt, majonézt, mustárt, sót, borsot és a cukrot.
  4. Vegyünk ki egy másik tálba 4 ek krémet, majd keverjük hozzá a vajat.
  5. Töltsük meg a tojásfehérjét ezzel a krémmel. (Ha nem elég szilárd, akkor tegyük be a hűtőbe kicsit)
  6. A maradék krémmel pedig locsoljuk le.


Nehézség: könnyű
Elkészítési idő: 20 perc

Jó étvágyat hozzá!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése