tag:blogger.com,1999:blog-1707957452684632067.post7085714366106847464..comments2024-03-28T07:08:51.701+01:00Comments on SÜTIK BIRODALMA: Mákos narancsos mousse tortaSzandihttp://www.blogger.com/profile/16379345026496705474noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-1707957452684632067.post-56199043691232646362019-10-18T21:42:57.226+02:002019-10-18T21:42:57.226+02:00Szia Szandi, légyszíves írd meg hogy a mák egészbe...Szia Szandi, légyszíves írd meg hogy a mák egészben vagy darálva kerül a tortákba.Előttem is kérdezték már ketten, de nem adtál rá választ.<br />Nagyon köszii előre is. AdriennAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1707957452684632067.post-41912765853586950592019-07-03T15:47:22.760+02:002019-07-03T15:47:22.760+02:00Szia Szandi! A tésztába nem kell sütőpor??? Köszön...Szia Szandi! A tésztába nem kell sütőpor??? Köszönöm szépen válaszod előre is!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07550883421727586201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1707957452684632067.post-47895518633091227412018-10-27T21:12:02.168+02:002018-10-27T21:12:02.168+02:00Köszönöm a receptet! Egy variációt csináltam meg b...Köszönöm a receptet! Egy variációt csináltam meg belőle, mert a nyakamon maradt 12 citrom. A tészta tökéletes lett, még soha nem csináltam mákból. Lisztet manduklalisztel helyettesítettem, cukrot eritrittel. Mousse- nél lemon curd- ból indulam ki. 12 citrom levére és reszelt héjára hat egész tojást vettem. Cukor elvileg 480g lenne, de azt ízlés szerint adagoltam, mert nem akartam túl édesre. Az egészet felfőztem,miközben robotgéppel kevertem, valahogy nem örültem volna az édes tojásrántottának.. :P Amikor besűrűsödött és kihűlt, utána adtam hozzá a tejszínt. Nagyon jó ez a blog! Gratulálok hozzá!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01019575044553081197noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1707957452684632067.post-64851029163529528582018-03-20T20:34:44.455+01:002018-03-20T20:34:44.455+01:00Szia Szandi! Böngészgetéseim alatt még nem botlott...Szia Szandi! Böngészgetéseim alatt még nem botlottam beléd és ezúton szeretnék gratulálni a tortáidhoz! Csodásak! Néhányat magam is bátorkodom majd elkészíteni.<br /><br />Ha már erre vetett az utam, és épp a mákos narancsos torta készítését néztem- de ahogy elnézem sok tortád alapja a mk- az lenne a kérdésem, hogy amákot egészben teszed a piskótába vagy ledarálod és úgy?<br />Nekem azért lene fontos erre a válasz, mert inkább egészben kapható a mák és attól félek, hogy nem lesz e túl intenzív, ha daráláskor "kiszabadulnak" az ízek.<br /><br />A válaszodat előre is köszönöm! És sok sikert a további mesés alkotásban! :)Henriett Alexanderhttps://www.blogger.com/profile/01047882282673560940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1707957452684632067.post-15620257921844282832018-03-18T20:16:49.114+01:002018-03-18T20:16:49.114+01:00Férjemmel tegnap megcsináltuk, isteni lett, köszö...Férjemmel tegnap megcsináltuk, isteni lett, köszönjük, szuper recept! ☺☺☺☺Irhatnámhttps://www.blogger.com/profile/01943287037404424502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1707957452684632067.post-10954787575528224072018-02-23T08:33:59.043+01:002018-02-23T08:33:59.043+01:00Szia Szandi,
A mákot darálva teszed bele?Szia Szandi,<br />A mákot darálva teszed bele?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1707957452684632067.post-40023426754934618742018-02-11T20:18:23.980+01:002018-02-11T20:18:23.980+01:00Szia.
A tészta milyen lesz sütés után?Mert az eny...Szia.<br /> A tészta milyen lesz sütés után?Mert az enyém kicsit mintha kemény lett volna miután kihűlt. :)Anetthttps://www.blogger.com/profile/01969443921193745757noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1707957452684632067.post-53191552251482597612018-01-17T17:11:01.103+01:002018-01-17T17:11:01.103+01:00Én frissen facsartam bele narancslét, meg egy fél ...Én frissen facsartam bele narancslét, meg egy fél citromlét is. Lehet, hogy egy kis reszelt héjj is tovább dob az ízén. Én mindig Cserpes tejszínt használok, azt legalább rendesen fel lehet verni habnak.gzsuzsahttps://www.blogger.com/profile/03688815932952219062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1707957452684632067.post-87505754665200145042018-01-14T19:26:29.675+01:002018-01-14T19:26:29.675+01:00Szia a mákot lehet mással helyettesíteni?Szia a mákot lehet mással helyettesíteni?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11562928706988559031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1707957452684632067.post-7392857480285230422018-01-14T19:25:14.644+01:002018-01-14T19:25:14.644+01:00Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11562928706988559031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1707957452684632067.post-16660554901057525862018-01-09T09:03:29.155+01:002018-01-09T09:03:29.155+01:00Én az aldiban kapható 100%ost használtam de leköze...Én az aldiban kapható 100%ost használtam de leközelebb csak igazi facsart naranccsal fogom mert ugy biztos finomabb és narancshélyat is rakok majd bele mert inkább fehércsoki íze volt mint narancs. <br />Egyébként nagyon finom és gyorsan elfogyott <br />Én arra lennék kíváncsi h milyen tejszínt kell használni? Mindenképp állatit de milyen márka?Zsófihttps://www.blogger.com/profile/16632144364003576986noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1707957452684632067.post-16184070997831353272018-01-05T17:46:35.033+01:002018-01-05T17:46:35.033+01:00Szia! Megkérdezehtem milyen narancslevet használtá...Szia! Megkérdezehtem milyen narancslevet használtál? Lehet szénsavas?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1707957452684632067.post-18371256478192628802017-12-23T15:00:42.208+01:002017-12-23T15:00:42.208+01:00Kedves Zsuzsa!
Valoban kifelejtettem, koszonom, ho...Kedves Zsuzsa!<br />Valoban kifelejtettem, koszonom, hogy szoltal, mar javitottam is:)<br />SzandiSzandihttps://www.blogger.com/profile/16379345026496705474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1707957452684632067.post-7695255591028312582017-12-22T21:45:24.027+01:002017-12-22T21:45:24.027+01:00Kedves Szandi! A 9.pontnál azt írod, hogy a habtej...Kedves Szandi! A 9.pontnál azt írod, hogy a habtejszint a cukorral verjük habbá, de a hozzávalóknál nem szerepel a cukor. Mennyi cukor kell hozzá?<br />Köszönettel, Zsuzsagzsuzsahttps://www.blogger.com/profile/03688815932952219062noreply@blogger.com