tag:blogger.com,1999:blog-1707957452684632067.post3092973270983299265..comments2024-03-29T08:24:18.240+01:00Comments on SÜTIK BIRODALMA: Epres-csokoládés joghurttortaSzandihttp://www.blogger.com/profile/16379345026496705474noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1707957452684632067.post-9850869814387238872021-06-12T19:46:14.054+02:002021-06-12T19:46:14.054+02:00Köszönöm
Olyan szép, pedig nem indult jól :) a tej...Köszönöm<br />Olyan szép, pedig nem indult jól :) a tejszínt alig tudtam felverni a zselatin is próbált velem kitolni de most vettem le a karikát és minden réteg nagyon szépen megkötött<br />Szuper receptjeid vannak a körtés mascarpone nagy kedvenc lett már 3szor elkészítettem :)<br />BeneBeahttps://www.blogger.com/profile/09232573649940905712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1707957452684632067.post-35978916376139077752021-01-08T16:13:50.637+01:002021-01-08T16:13:50.637+01:00Szia! Egy kérdéssel fordulók hozzátok 95 g habtejs...Szia! Egy kérdéssel fordulók hozzátok 95 g habtejszin az pontosan mennyi? Előre köszönöm Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13023228791450175055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1707957452684632067.post-37742298421688683772020-05-11T16:53:41.947+02:002020-05-11T16:53:41.947+02:00Ezt a receptet 14 éves fiam készítette el a tanári...Ezt a receptet 14 éves fiam készítette el a tanári szakácskönyv összeállításba.<br />Őszintén gratulálunk neked!<br />Ha küldesz email címet elküldöm majd neked:-)<br />SZUPER elronthatatlan minden amit csinálsz!!!<br />Köszönjük! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08759787898243020642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1707957452684632067.post-34551121152362560462019-10-28T13:42:38.502+01:002019-10-28T13:42:38.502+01:00Szerintem lehet, hogy rossz minőségű zselatint has...Szerintem lehet, hogy rossz minőségű zselatint használtál. Érdemes márkás zselatint használni. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1707957452684632067.post-46529125143239076512018-06-04T16:16:57.721+02:002018-06-04T16:16:57.721+02:00Szia! Megcsináltam: nem jött össze, mert nem állt ...Szia! Megcsináltam: nem jött össze, mert nem állt össze :(<br />Az alsó krém szépen megszilárdult, de az eperzselé és az epres krém folyós maradt, pedig több zselatint is tettemm bele, mint ami a receptben szerepelt. Furcsa, hogy ugyanannyi zselatin kell a fehér krémbe, mint az epresbe, amibe ugye az eper is belekerül, ami legalább 1-1,5 dl folyadékot jelent pluszban. Ezért is tettem bele még egy lap zselatint, de így is szétfolyt: kiskanállal ettük meg a szülinapon, amire készült :( Tiszta blamázs! :))))MbakBillahttps://www.blogger.com/profile/14861972635045902667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1707957452684632067.post-20257869375584929132017-05-29T13:15:28.619+02:002017-05-29T13:15:28.619+02:00szia, fehér csoki helyett mit ajánlanál? kösziszia, fehér csoki helyett mit ajánlanál? kösziAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/01082037542488317887noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1707957452684632067.post-22407661522548830482017-03-04T16:59:20.357+01:002017-03-04T16:59:20.357+01:00Szia!
Nyugodtan csereberélhető a kétféle zselatin....Szia!<br />Nyugodtan csereberélhető a kétféle zselatin. Azért ugorhatott össze, mert nem volt hőkiegyenlítés, tehát a forró zselatint egyből a hideg krémhez öntötted. Legközelebb kis adagokban adj a krémből a zselatinhoz, 1-2 ek-t, majd így öntsd hozzá, és akkor nem fog összeugrani. <br />Mivel így nem is fogja szerintem megkötni a krémedet, én megpróbálnám felolvasztani egy kevés krémben a zselatint, és megpróbálnám újból összekeverni. Remélem még megmenthető:)Szandihttps://www.blogger.com/profile/16379345026496705474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1707957452684632067.post-57369557213797545182017-03-04T15:30:12.154+01:002017-03-04T15:30:12.154+01:00Szia, sajnos lapzselatin helyett port hasznaltam e...Szia, sajnos lapzselatin helyett port hasznaltam es a krembe osszeugrott, olyan nagy db.zselatin mocsingok lettek :( Igy utolag gondolom nem veletlen a lapzselatin hasznalata. Jartal mar igy? Mi a kulonbseg a ket zselatin kozott? Lehet tenni vmit? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00372782215809888950noreply@blogger.com