2012. március 10., szombat

Eperkrémes fondant torta

Nagyon izgultam, hogy hogy fog sikerülni a torta. A masnival(ez az első amit eddig készítettem) és a fondant állagával teljes mértékben meg vagyok elégedve. Az írást meg még gyakorolnom kell, ez volt az első, ami a tortára ment.
Azt tapasztaltam, hogy ha színezni akarom a fondant-t, akkor még frissen-vagyis akkor amikor csinálom- kell belegyúrni az ételszínezéket.
Hogy miért? Mert a külső szárazabb része a fondant-nak nem tudja úgy beinni a festéket, ezért mintha kis gumók lennének rajta, ami végül is jól mutatott, persze jobban tetszett volna nekem anélkül is.
És, hogy milyen a torta belseje?Sárga piskóta eperkrémmel. Nagyon nagyon fincsi...Az alaprecept itt található.

Anya szülinapi meglepi tortája is ilyen ízű lett. Arról majd holnap osztok meg képeket és részletesebb receptet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése