2013. április 25., csütörtök

(hamis) Carbonara




Nagyon finom és nagyon gyors. Ebédre tökéletes!

Hozzávalók:
  • 500 g penne tészta
  • 5 tojássárgája
  • 350-400 g császárszalonna
  • 100 g medve sajtkrém
  • 120 g trappista sajtreszelék (+a tetejére)
  • só, bors

Elkészítés:
  1. A vizet tegyük fel főni, majd főzzük meg benne a tésztát.
  2. Amíg fő a tészta a szalonnát vágjuk apró darabokra, majd pirítsuk meg.
  3. A tojássárgáját, a medve sajtkrémet és a sajtreszeléket keverjük össze.
  4. Ha kész a tészta szűrjük le, majd amíg még meleg adjuk hozzá a szalonnát, majd a tojásos keveréket, és keverjük össze. TILOS visszatenni a tűzre, mert összekapja a tojást! Elég lesz neki a tészta melege.
  5. Sajttal megszórva tálaljuk.

Elkészítési idő: félóra
Nehézség: könnyű

Jó étvágyat hozzá!:)

2 megjegyzés:

  1. most keszitettem,mit irjak mennyein fincsi lett.Koszonom hogy ratalalhattam erre az oldalra

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy ízlett!:)
      De aranyos vagy!!:)

      Törlés