2015. február 26., csütörtök

Bounty csokoládé kehelyben / Bounty in chocolate cup




Mintha igazi Bounty csokit ennénk, nagyon finom!:)
Hozzávalók (9 kehely):
Kehely:
  • 100 g csokoládé

Kókuszkrém:
  • 1,2 dl habtejszín
  • 50 g cukor
  • 100 g kókuszreszelék

Elkészítés:
  1. A csokoládé felét vízgőz felett olvasszuk meg, és a muffin papír belsejét kenjük ki vele.
  2. Tegyük hűtőbe, míg megszilárdul.
  3. A csokoládé másik felét is olvasszuk meg, és vigyük fel a második csokiréteget.
  4. A tejszínt a cukorral forraljuk fel, és kavarjuk hozzá a kókuszreszeléket.
  5. Alaposan hűtsük le, majd kanalazzuk a csokoládé kelyhekbe.

Nehézség: könnyű
Elkészítési idő: 2-3 óra

Jó étvágyat hozzá!:)

-------------------------------------------------

Like the real Bounty...so delicious!!

Ingredients (9 cups):
For the cups:
  • 100 g chocolate

Coconut cream:
  • 1,2 dl whipping cream
  • 50 g sugar
  • 100 g coconut

Directions:
  1. Melt 50 g chocolate in water bath, and coat the inside of cupcake paper.
  2. Refrigerate until firm.
  3. Melt the another 50 g chocolate, and coat again to have the second layer of chocolate.
  4. Refrigerate until firm.
  5. Bring to boil the whipping cream with the sugar, then add the coconut and stir it well.
  6. Refrigerate it well.
  7. Remove the cupcake paper, and spoon to the cups the coconut cream.

Difficulty: easy
Prep time: 2-3 hours

Bon appétit!:)

4 megjegyzés:

  1. Wow, de szuper, én Bountys szaloncukrot csináltam Karácsonykor, imádtuk, ezt is meg fogom csinálni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy:))
      Hmm biztos nagyon finom volt!! Remélem ízleni fog:))

      Törlés